BT Sürdürülebilirlik Hedeflerinizi Desteklemek için PowerEdge’den faydalanın

04-02-2022 11:45
BT Sürdürülebilirlik Hedeflerinizi Desteklemek için PowerEdge’den faydalanın
Çevreye yönelik riskler arttıkça, dünyanın dört bir yanında sürdürülebilirlik hedefleri belirleyen ve programlar hayata geçiren işletmelerin de sayısı hızla artıyor. Güçlü sürdürülebilirlik uygulamalarının yalnızca iklim için faydalı olmadığının, aynı zamanda iş süreçleri açısından da faydalı olduğunun farkındalar. Bu programlar, iklim krizinin çevre üzerindeki etkilerini azaltırken aynı zamanda işletmelerin itibarını artırıyor, operasyonları iyileştiriyor ve hatta finansal performansta iyileşme sağlıyor.

Glasgow’daki BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nda (COP26), devlet başkanları ve iklim uzmanları, 2050 yılına kadar net sıfır emisyon elde etmek adına eylemlerde bulunmak üzere bir araya geliyorlar. Birçok kişi, konferansın kuruluşların belirli standartları karşılamayan ek düzenlere ve gereksinimlere yol açmasını bekliyor.

Dell Technologies olarak bir çevre temsilcisi olmayı taahhüt ediyoruz. 1996 yılında, işletmeler için Varlık Yeniden Satış ve Geri Dönüşüm Hizmetlerimizi (Asset Resale & Recycling Services), ardından 2004 yılında Dell Reconnect ve 2006 yılında geri dönüşüm hizmetlerimizi başlattık. Bu programlar ve diğerleri aracılığıyla, ürünlerimizi ekonomide daha uzun süre tutarken, malzemelerin yeniden kullanılmasını ve geri dönüşümünü de sağlıyoruz. Ürünlerimizdeki atıkları tasarlayarak ve e-atıkları yeniden kullanarak ürünlerimizi yüzde 50 geri dönüştürülmüş veya yenilenebilir malzemelerden yapma hedeflerimize ulaşmak için adımlar atıyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.