Dell Müşteri Hizmetleri ve Desteği

06-11-2017 14:52

Dell Müşteri Hizmetleri ve Desteği

 
 
 
Dell Müşteri Hizmetleri ve Desteği
 

Müşteri Teslimiyle Servis, size rahatlık sağlamak için tasarlanmıştır. Sisteminizde bir arıza ortaya çıkarsa, Dell'in Müşteri Teslimiyle Servis olanağı, servis süresi boyunca Dell'in yetkili servis sağlayıcısının tesisinde onarım sağlar. Tek yapmanız gereken, sisteminizi teslim noktasına bırakmak ve sonra aynı yerden geri almaktır. Standart servis saatleri, ulusal bayram günleri hariç haftanın beş günü iş saatleridir. Desteklenen ürünün onarımı tamamlandığında, Dell Yetkili Servis Sağlayıcısı müşteriyle bağlantı kurar ve ürünü teslim alması için gereken düzenlemeleri yapar. Onarım servis düzeyi anlaşmaları şehre göre değişiklik gösterebilir. 

En yakınınızdaki Dell Müşteri Teslimiyle Servis sağlayıcısını bulun (İngilizce) 

Garantinizin durumunu Dell'in Destek sayfasında (İngilizce) gözden geçirebilirsiniz. İsterseniz, sonraki iş günü için olan (NBD) bu garantiyi Uluslararası garantiye yükseltebilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Dell’in Müşteri Teslimiyle Servis Sağlayıcısına başvurun. 

Dell Müşteri Teslimiyle Servis, uluslararası garantiyi KAPSAMAZ: Uluslararası Servis Programı, müşterinin ürünü satın alındığı ülkenin dışında Dell dizüstü bilgisayarı için servis ve destek sağlar. 

Aşağıdakiler de bu servisin özellikleri arasındadır:

Kapsamlı Çevrimiçi Destek 

Ücretsiz, kapsamlı çevrimiçi desteğimiz hakkında daha fazla bilgiyi Dell.com.tr/Support (İngilizce) sayfasında bulabilirsiniz. Bu çevrimiçi sorun tanılama araçları ve aşağıdakileri de kapsayan bilgi kaynaklarıyla çoğu destek sorusu yanıtlanabilir: 

  • Dell teknisyenleri tarafından sağlanan başvuru malzemelerinin büyük çoğunluğuna 12 dilde erişebilir ve sık sorulan soruları (SSS) görebilirsiniz
  • Kendi sisteminize özel bilgilere, sistem etiket numaranızla erişebilirsiniz
  • Sürücüler, yardımcı programlar ve güncelleme bildirimini ürün bilgilerinizi girerek kayıt yapabilirsiniz.  
 
DELL ürününüzün garanti durumunu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.
 
 
 
Telefon : Teknik Destek (Temel) : +90 2123719054
Teknik Destek (ProSupport): +90 2123719055
 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.